株式会社K Corportation
代表取締役社長 熊谷 亜里 略歴
早稲田大学卒業後、出光興産株式会社に入社。東京本社新規事業開発プロジェクトを担当。
1993年、株式会社マルハレストランシステムズへ転身。
専務取締役最高執行責任者として、海外のレストランブランドの日本誘致・展開を中心に、タイ料理「コカレストラン」や「マンゴツリー」など約40ブランドのレストラン開発・運営の指揮を執る。
その後、外食産業専門人材派遣会社を立ち上げ、代表取締役兼任。
2010年、MBOにより株式会社ミールワークスを設立し専務取締役に就任。
2016年、子会社ミールワークスフーズ代表取締役兼任。
2020年、株式会社ミールワークスを退任。
その後、飲食の経営コンサルティングの株式会社K Corporationを設立。
2023年 タジー株式会社を設立。
お取引先実績:株式会社サカマ様、株式会社麺食様、養老乃瀧株式会社様
K Corporation Co., Ltd.
Representative Director and President: Kumagai Ari
Biography:
After graduating from Waseda University, joined Idemitsu Kosan Co., Ltd. and was involved in the Tokyo headquarters' new business development projects.
In 1993, he transitioned to Maruha Restaurant Systems, where he served as Executive Managing Director and Chief Executive Officer. In this role, he led the development and operation of approximately 40 restaurant brands, including the introduction and expansion of international restaurant brands in Japan, such as Thai restaurant brands "Coca" and "Mango Tree."
Subsequently, he founded a specialized staffing agency for the restaurant industry, where he served as the Representative Director.
In 2010, he established Meal Works Co., Ltd. through a management buyout (MBO) and assumed the position of Executive Managing Director.
In 2016, he concurrently served as Representative Director of the subsidiary Meal Works Foods.
In 2020, he resigned from Meal Works Co., Ltd. Following this, he founded K Corporation, a consulting firm specializing in restaurant management.
In 2023, he established Taji Inc.
Notable clients include Sakama Co., Ltd., Mensyoku Co., Ltd., and Yorozu no Taki Co., Ltd.